Despre mine

Ma numesc Octavian Petrovici, sunt nascut in ianuarie 1968, sunt Capricorn si dublu licentiat in Filosofie si Jurnalism. Am lucrat multi ani in TVR, am facut si politica (perioada in care am fost ales consilier general), am fost consilier parlamentar, purtator de cuvant, director general al mai multor publicatii on-line.

Din 2011 am renuntat la politica, la Bucuresti si la toate job-urile care ma tineau legat de Capitala :). Ca atare, acum locuiesc in mediul rural, mai am doua bloguri pe care scriu – all-food.ro alias bucatarialuitavi.ro, unde ma relaxez gatind si impartasind cu prietenii retete culinare preparate de mine si un altul, realkafka.ro, pe care imi veti descoperi partea rebela, un blog de atitudine, unde taxez fara mila prostia si incompetenta care imi ies in cale la tot pasul.

Ce-mi propun cu acest blog? Sa fiu eu, Zen! Eu cu ce imi place sa fac, cu ceea ce ma relaxeaza si cred ca are importanta in viata, cu ale mele hobby-uri pe care o sa le descoperiti pe parcurs, citind postarile de pe acest blog.

2 thoughts on “Despre mine

  1. Dorin Avadanii

    Buna ziua,
    Am inteles ca aveti sambure de arbore SEQUEIA, sper sa nu fi stalcit putin numele.
    Doresc si eu sa achizitionez, dar nu stiu de unde si nu cred ca o sa ma descurc sa-l pun la incoltit. Aveti ideie de unde pot cumpara samburi sau chiar puiet ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *